Mindent a raklapokról

P&P Budafok 
újrahasznos, minőségi raklapok azonnal!

Raklapra van szüksége lehetőleg azonnal? Szeretne gyorsan és törvényesen megszabadulni hulladék raklapjától, hogy az rögtön eltűnjön a telepéről, és még fizessenek is érte Önnek? 

Három megoldás egy helyen: P&P Budafok raklapok

Egyedi ajánlatunk van az Ön számára, mely a raklap­kereskedelemmel kapcsolatos szakértelmünkön, több évtizedes szakmai tapasztalatunkon alapul. Cégünk sajátossága, hogy egyszerre kínálunk megoldást a fahulladék kezelésére, hasznosítására és a raklapok beszerzésére Önnek. További információkért kattintson!

Főbb tevékenységi köreink:

  • Fahulladék begyűjtés, hasznosítás
  • Raklap készítés, raklap javítás, raklap kereskedelem
  • Raklap újrahasznosítás

Raklapok adás-vétele:

  • szabvány EUR (UIC-EUR) raklapok
  • egyutas raklapok
  • egyedi egyutas raklapok
  • egyéb termékek (pl.: fedlapok)  
Évvégi leállás Évvégi leállás

2017.12.13. 14:30

Értesítjük minden kedves jelenlegi és leendő Partnerünket, hogy cégünk 2017.december 23-2018.január 1-ig zárva tart.

Megértésüket köszönjük és kellemes ünnepeket kívánunk!

Mit kezdjünk felesleges tárgyainkkal? Mit kezdjünk felesleges tárgyainkkal?

2017.12.13. 10:10

Közeledik a karácsony és az előrelátóak és/vagy lelkes karácsonykedvelők már javában a karácsonyi ajándékok beszerzésén gondolkoznak, esetleg már be is szerezték azokat.

Gondoljunk ilyenkor szeretteinken kívül azokra is, akik nem tudnak ajándékot venni a gyermekeiknek, vagy éppen jól jönne nekik néhány mások által már nem használt, de még funkcióját betöltő bútordarab, babakocsi vagy éppen palacsintasütő, mesekönyv, ugrálókötél stb. Nézzünk ilyenkor körbe a lakásban. A feleslegesnek ítélt, de más számára még hasznos holmik, nemcsak a környezettudatos életvitelhez járulnak hozzá, hanem fontos szerepet játszanak abban is, hogy javítsák mások életminőségét.

Megjött a P&P Mikulás! Megjött a P&P Mikulás!

2017.11.28. 11:08

2017.december 5-én

küldje el nekünk raklaprendelését,

mi pedig megajándékozuk Önt egy 2000 Ft értékű írószer vásárlási utalvánnyal,

melyet a Klaudan Office Kft.-nél tud beváltani.

Az írószereket akár a http://www.klaudan.hu/ honlapon keresztül is megrendelhetik, értékhatár nélkül kiszállítják.

Legyen vidám napja!

Szeretettel,

P&P Budafok Kft.

Fahulladék, használt raklap felvásárlás Fahulladék, használt raklap felvásárlás

2017.11.08. 15:06

Ön adja a fahulladékot, használt raklapot, mi adjuk a pénzt és az igazolást!

Jól hangzik, igaz?

Miért válasszon minket és ne az „útszéli” raklapost?

A P&P Budafok Kft. fahulladék hasznosítói engedéllyel rendelkezik, az egész országban csupán néhány hozzánk hasonló céget talál. Ez azért lényeges, mert törvény szerint minden cégnek kötelessége 200kg feletti fahulladékát hulladékhasznosítónak átadni! (Ez nagyjából 10db raklap feletti mennyiséget jelent, de természetesen ez alatt is átvesszük.)

Segítünk a termékdíjban! Segítünk a termékdíjban!

2017.10.25. 14:13

Tudja, mikor vállalhatják át a termékdíjat Öntől?

Ha nem, olvasson tovább, segítünk!

Az újonnan gyártott ( és külföldről forgalomba állított) raklapok után környezetvédelmi termékdíjat kell fizetni, melynek mértéke jelenleg nettó 19Ft/kg. A környezetvédelmi termékdíj megfizetésére a gyártó vagy az első forgalomba hozó kötelezett. Cégünk az újrahasznosított raklapok terén gyártónak minősül, ezért ezen raklapjainkra termékdíjat számolunk fel. Előző hírlevelünkben már rámutattunk, miért érdemes újrahasznosított raklapot választani a környezetvédelmi termékdíj ellenére is. Most a termékdíjjal kapcsolatos szabályozásokkal szeretnénk megkönnyíteni a dolgát.A termékdíjat 2016-tól kötelező beépíteni az árba, ennek következményeként a törvényi előírásoknak megfelelő záradékokkal látjuk el a számláinkat újrahasznosított raklapjaink tekintetében, melyek megkönnyítik a termékdíj mértékének meghatározását.

Termékdíj változások Termékdíj változások

2017.10.17. 13:32

Ön mennyi termékdíjat fizet?

2018. január 1-től várhatóan ismét változni fog a környezetvédelmi termékdíjról szóló törvény.

A szórakoztató elektronikai cikkek (korábbi 114 Ft/kg), és a mobiltelefon-készülékek (korábbi 304 Ft/kg) esetében csökkenést várhatunk, ezek a tervezet szerint egységesítésre kerülnek 57 Ft/kg díjtétellel.A szükséges változtatást azzal indokolják, hogy a 2012/19/EU WEEE irányelv rendelkezései szerint 2018. augusztus 15. után az unióban az elektromos és elektronikai berendezésekre már az egységes besorolásokat kell használni.

Új termékek is bekerülnek a termékdíj szabályozás alá, mint például a reptereken, ügyfélszolgálatokon használt monitorok, vagy a biztonsági kamerák, és a webkamerák is.

IV. EPAL raklap szimpózium - az EUR raklap jelöléseiről IV. EPAL raklap szimpózium - az EUR raklap jelöléseiről

2017.10.09. 13:31

A konferencián számos érdekes előadást láthattunk, ami számunkra igazán lényeges volt, az az EUR raklapok jelöléseinek változása.

Az alábbi képsoron Önök is megismerhetik a változásokat.

Szelektív hulladékgyűjtés Szelektív hulladékgyűjtés

2017.05.17. 14:03

Ön mit tesz azért, hogy megóvja környezetét?

A Mount everest-en is gyűjtik a szemetet, idén már 4 tonnányit sikerült összeszedniük a lelkes önkénteseknek.

Újrahasznos raklap Újrahasznos raklap

2017.05.10. 19:27

Tudja Ön mit jelent, hogy "újrahasznos raklap"?

Cégünk elkötelezett híve az újrahasznosításnak és a környezetvédelemnek.

Mottónkban is ezt szeretnénk közvetíteni, egyrészt az újrahasznosított raklapok feldolgozásával, másrészt a az "újra hasznos", újra értékes raklapok gyártásával.

Szeretnénk megváltoztatni a rakodólapok gyártását Magyarországon, hogy az erdeink szépségét unokáink is élvezhessék.

Fantasztikus EUR raklap akció! Fantasztikus EUR raklap akció!

2017.05.06. 23:36

Újszerű, világos EUR raklapjainkat most 2450Ft helyett 2250 Ft/db áron kínáljuk!

Akciónk a készlet erejéig érvényes és

2017.05.19-ig leadott rendelésekre vonatkozik.

Hívjon minket most! 
06 20 924 79 96 

Tavaszi zsongás Tavaszi zsongás

2017.04.27. 13:52

Megérkezett a tavasz, így lassanként kipakolhatjuk kertünkbe a kerti bútorokat. Feltéve, hogy van mit kipakolni, ugye? Ha nincs, akkor sem kell kétségbeesni! Még mindig van ideje, hogy elkészítse álmai kerti bútorát, méghozzá P&P RAKLAPból!

Minden dolog mértéke a raklap Minden dolog mértéke a raklap

2016.06.10. 10:39

Hallatlan sikertörténet: az EUR szabvány szerinti raklap mértékegységgé vált a logisztikában. Azért is meglepő ez, mert az ember fordítva várná el – hogy a raklap alkalmazkodjon a körülményekhez, és ne ő szabja meg ezen a téren a méreteket és az arányokat.

Paletta nélkül az élet... Paletta nélkül az élet...

2016.05.10. 11:05

Korán kel. Minden reggel behozza a joghurtot a boltba, és hűségesen szállítja a virágoknak a földet. Gyógyszereinktől élelmiszereinkig, sőt a ruháinktól egészen a számítógépes chipekig mindent hűségesen leszállít számunkra. Nélküle a polcok sorainak végeláthatatlan kilométerei maradnának üresen. Belegondolni is rossz, hogy milyen lenne az élet a paletta nélkül.

Sikertörténet a kezdetektől máig: az EUR raklap Sikertörténet a kezdetektől máig: az EUR raklap

2016.04.10. 10:45

Az EUR raklap története a vasúti szállításban használt palettákig nyúlik vissza. Talán nem is hinné, hogy immár több mint fél évszázad telt el azóta, hogy az európai vasutak a könnyebb kezelhetőség érdekében a szállításra használt paletták szabványosítását kérték.

Mihez kezdjünk a régi raklapunkkal? Mihez kezdjünk a régi raklapunkkal?

2016.03.10. 15:30

A címben feltett kérdésre adható őszinte válasz: attól függ, hogy mennyi hulladék raklap és főként mennyi idő áll rendelkezésünkre. De a kérdés amiatt is érdekes, mert rávilágít arra, hogy mennyire sokoldalú és tökéletes találmány a maga viszonylagos egyszerűségében a mindannyiunk által használt, hétköznapi paletta.

Raklapok a környezetvédelemért Raklapok a környezetvédelemért

2015.03.28. 8:13

Szelektív hulladékgyűjtés, fenntartható fogyasztás, megújuló energiaforrás, természeti értékeink védelme... ezek talán mindenki számára ismerős fogalmak. Manapság már szinte nincs is olyan terület az életben, ahol ne lehetne környezetünket védeni. Számos alternatíva létezik, csak rajtunk múlik, mi mellett döntünk. A raklapok esetében pedig mi sem egyszerűbb ennél. Mint tudjuk, a raklapok alapanyaga fa (általában fenyő, nyárfa), mely a leginkább ki van szolgáltatva az ember pusztításainak. Tömegesen tűnnek el az erdők a Föld színéről. Raklap újrahasznosítással duplán is hozzájárulhat a fák megmentéséhez.

Egyedi méretű raklapok gyártása! Egyedi méretű raklapok gyártása!

2015.03.13. 8:22
Aki foglalkozott már raklapokkal, nagyon is jól tudhatja mennyire nem mindegy a vásárolt raklap mérete, a paraméterei. Lehet, hogy csak pár centiméteren múlik az, hogy beférjen a kívánt helyre, vagy alkalmas legyen az áru szállítására, tárolására. Ilyen esetben jönnek jól az általunk gyártott és forgalmazott egyedi méretű raklapok, melyeknél szóba se kerülhetnek a fent említett problémák. 
Raklapbútor készítés Raklapbútor készítés

2014.10.10. 8:46

A raklapbútor készítés egyre szélesebb körben terjed el mind külföldön és Magyarországon.

Az új trend rengeteg kreatív ötletet rejt magában, melyek csak a megvalósításra várnak!

Számunkra is érezhető a raklapbútorok népszerűsége, napról napra több vevő jelzi felénk igényét egyutas és UIC-EUR raklapok vásárlására egyedi raklapbútor készítése céljából.

Szabványosítás, azaz hogyan változnak a raklapjelölések? Szabványosítás, azaz hogyan változnak a raklapjelölések?

2014.10.10. 8:35

MÁV, ÖBB, HZ, EPAL -> UIC

"Egy védjegy koncepció" - egységes minőségű raklapok

Talán még kevesen ismerik az új gyártású raklapokon lévő UIC-EUR jelölést. Ez annak is köszönhető, hogy a régi gyártású EUR raklapok bal oldali tőkéjén az "EPAL" (Európai Rakodólap Szövetség jelölése), illetve a "MÁV", "ÖBB", "HZ" jelölések találhatók.

2013-ban egy új koncepció megvalósítása kezdődött el, melynek célja a jövőben egységes védjegy használata.

Hazánkban 2014. januártól változott meg a szabvány raklapok jelölése, innentől kezdve a rakodólap és vasúti társaságok jelölése helyett az UIC jelölés kerül az összes új gyártású EUR rakodólap bal oldali lábára. A szabványozás minden országra kiterjed.

Karácsonyi ajándékötleteink Karácsonyi ajándékötleteink

2013.12.17. 8:56

Boldog, örömteli karácsonyi ünnepeket,

az új évre pedig minél több egészségben,

nyugalomban, sikerekben töltött napot kívánunk!