Frissen fűrészelt nyárfa és fenyőfa alapanyagból készítjük a raklapokat UIC-435-2 szabvány szerint, fokozottan figyelünk a felhasznált deszkák minőségére és méretpontosságára.

A raklapok összeállításához jelzett szegeket használunk, a raklapok kiváló minőségét az automatikus gépi szegelés garantálja.

Az elkészült raklapokat szárítjuk majd hőkezeljük. (ISPM 15 / IPPC), bélyegezve, angol nyelvű tanúsítvánnyal ellátva.

  • Az EUR raklapok teherbírása 1500 kg
  • Az új EUR raklap súlya 20 kg,
  • Az új EUR raklapokat termékdíj terheli! A termékdíj mértéke 20 kg x 19 Ft/kg = 380 Ft raklaponként
  • Az új EUR raklapok az EPAL minőségi besorolás szerint az „EPAL A” kategóriába tartoznak.

Fontos!

A hivatalos raklap jelölésekkel kapcsolatban az UIC (International Union of Railways) által hozott határozat szerint a 2014. január 1-jétől a különféle vasúttársaságok (Pl.: MÁV) jelölése helyett, az UIC jellel ellátott rakdólapok számítanak majd hivatalos EUR rakodólapoknak.

Régi raklap jelölések:


Új, érvényes raklap jelölés:

Továbbá, 2014. november 1. dátummal,az EPAL és az RCA megállapodást írt alá a korlátlan csereképességről!

Az Európai Raklap Szövetség (European Pallet Association e. V.) és a Rail Cargo Austria (RCA) 2014. október 23-án megállapodott a közös raklap pool működtetéséről. A megállapodással a két szervezet véget vetett a 2012. december óta tartó vitáknak és megteremtette a működőképes európai raklap pool (European Pallet Pool) alapjait.

A felek továbbá abban is megállapodtak, hogy azon rakodólapok, amelyek hosszanti oldalán, legalább egyik tuskójában ovális "EPAL" vagy "EUR" jelölés található, azok egymással korlátozás nélkül azonnal cserélhetők!

Paraméterek

Tömeg: 20 kg

Terhelhetőség: 1 500 kg

Értékelje a terméket!

4 (60%) 398 értékelés

Kérjen ajánlatot!
Termékek
Új EUR raklapok