Rólunk | P&P Budafok Kft.

Rólunk

P&P Budafok Kft. – újrahasznos, minőségi raklapok azonnal!

Raklapra van szüksége lehetőleg azonnal? Szeretne gyorsan és törvényesen megszabadulni hulladék raklapjától, hogy az rögtön eltűnjön a telepéről, és még fizessenek is érte Önnek?

Három megoldás egy helyen: P&P Budafok Kft. raklapok

Egyedi ajánlatunk van az Ön számára, mely a raklap-kereskedelemmel kapcsolatos szakértelmünkön, több évtizedes szakmai tapasztalatunkon alapul. Cégünk sajátossága, hogy egyszerre kínálunk megoldást a fahulladék kezelésére, hasznosítására és a raklapok beszerzésére Önnek.

Raklapok bármilyen igényre

Raklapokkal kapcsolatos igényeire állandóan rendelkezésre álló, széles választékunk kínál megoldást. Kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező árú raklapokat kínálunk Önnek szabványon kívüli raklapok újrahasznosított alapanyagából. Ezt a sajátos termékkoncepciót fedi az „újrahasznos raklap” általunk bevezetett szakmai fogalma.

Újrahasznos raklap: mi is ez – és miért jobb ez Önnek?

Környezettudatos és egyben költséghatékony, újító felfogásunknak köszönhetően a raklapnak akkor sem kell hulladékként végeznie, ha eredetileg nem szabvány szerinti, vagy használt. Mi az újnak megfelelő minőségűvé alakítjuk át ezeket, és az újnál alacsonyabb áron adjuk Önnek!

Újrahasznos raklapjaink szabvány és egyedi méretben is bármikor elérhetőek. Szabványon kívüli raklapokat szabunk méretre, és teszünk EU-konformmá az Ön számára példátlanul költséghatékonyan.

Állandó készlet és óriási választék

Telephelyünkön az Önnek szükséges raklapok folyamatosan, teljes választékban rendelkezésre állnak, így Önnek nem kell a legyártásukra, sem a kiszolgálásra várnia.

Egyedi és extra méretű raklapok előállítása mellett hőkezeléssel is foglalkozunk. Pár darabos raklapigényt ugyanúgy kielégítünk, mint ahogyan kamionnyi tételben is szállítani tudunk. Segítséget, szaktanácsadást kap tőlünk a vásárláshoz, sőt a raklapok biztonságos kiszállításáról is gondoskodni tudunk.

Ár-érték arányban verhetetlen!

A ránk jellemző ár-érték arány környezettudatos üzemkoncepciónkon alapul, melynek köszönhetően Önnek sem a minőségről, sem a gazdaságosság szempontjáról nem kell lemondania. Újrahasznos raklapjaink sok esetben jobb minőségűek, mindenképpen olcsóbbak, és környezettudatosabb választást jelentenek, mint az új alapanyagból készülő raklapok.

Nálunk értékesítheti használt raklapját, fahulladékát

Arra is tudunk azonnali megoldást, hogy az Ön használt, selejtes, hulladékká vált raklapjával mi legyen. Mi fizetünk érte, és megszabadítjuk tőle! A megfelelő begyűjtésről, az átvett fahulladék szakszerű kezeléséről és hasznosításáról igazolást állítunk ki. Ez a megoldás egyszerre kedvez a környezetünknek és az Ön zsebének.

Régit hoz – újat kap

Különösen megéri hozzánk fordulnia, ha raklap fahulladéka van, ugyanakkor vásárolni is szeretne minél jobb minőségű, lehetőleg olcsó raklapot. Eladó, selejt raklapját ugyanis kedvező áron megvesszük Öntől, beszámítjuk, vagy új raklapra (illetve újrahasznosra) cseréljük. Ráadásul mi garantáltan magasabb átvételi árat fizetünk a selejt raklapjáért is, mint amilyet hulladékként kapna érte.

Kiváló ajánlat az Ön számára

Mindez nem jelent mást, mint az Ön raklappal kapcsolatos igényeinek teljes körű kiszolgálását.

Bármilyen, raklapokkal kapcsolatos igénye van, akár újat vagy használtat keres, akár hulladékától szabadulna, velünk egyszerre, egy helyen, nagyon gyorsan és kedvező áron megoldhatja.

Mennyibe kerül nálunk egy új, vagy újrahasznos raklap? Itt megtudhatja.