Rólunk

P&P Budafok Kft. – új és használt minőségi raklapok azonnal!

Raklapra van szüksége lehetőleg azonnal? Szeretne gyorsan és törvényesen megszabadulni raklapjától, hogy az rögtön eltűnjön a telepéről, és még fizessenek is érte Önnek?

Három megoldás egy helyen: P&P Budafok Kft. raklapok

Egyedi ajánlatunk van az Ön számára, mely a raklap-kereskedelemmel kapcsolatos szakértelmünkön, 21 éves szakmai tapasztalatunkon alapul. Cégünk sajátossága, hogy egyszerre kínálunk megoldást a felesleges raklapok értékesítésére és a raklapok beszerzésére Önnek.

Raklapok bármilyen igényre

Raklapokkal kapcsolatos igényeire állandóan rendelkezésre álló, széles választékunk kínál megoldást. Kiváló minőségű, ugyanakkor kedvező árú raklapokat kínálunk Önnek.

Állandó készlet és óriási választék

Telephelyünkön az Önnek szükséges raklapok folyamatosan, teljes választékban rendelkezésre állnak, így Önnek nem kell a legyártásukra, sem a kiszolgálásra várnia.

Egyedi és extra méretű raklapok előállítása mellett hőkezeléssel is foglalkozunk. Pár darabos raklapigényt ugyanúgy kielégítünk, mint ahogyan kamionnyi tételben is szállítani tudunk. Segítséget, szaktanácsadást kap tőlünk a vásárláshoz, sőt a raklapok biztonságos kiszállításáról is gondoskodni tudunk.

Ár-érték arányban verhetetlen!

A ránk jellemző ár-érték arány környezettudatos üzemkoncepciónkon alapul, melynek köszönhetően Önnek sem a minőségről, sem a gazdaságosság szempontjáról nem kell lemondania.

Nálunk értékesítheti használt raklapját

Arra is tudunk azonnali megoldást, hogy az Ön használt raklapjaival mi legyen. Mi fizetünk érte, és megszabadítjuk tőle!

Kiváló ajánlat az Ön számára

Mindez nem jelent mást, mint az Ön raklappal kapcsolatos igényeinek teljes körű kiszolgálását.

Bármilyen, raklapokkal kapcsolatos igénye van, akár újat vagy használtat keres, velünk egyszerre, egy helyen, nagyon gyorsan és kedvező áron megoldhatja.

Mennyibe kerül nálunk egy új vagy használt raklap? Itt megtudhatja.