Újrahasznos raklap

Újrahasznos raklap – miért hasznos Önnek

Az újrahasznos raklap egyedülálló szakmai újításunk a P&P Budafok Kft.nál. Egyszerre környezettudatos és költséghatékony megoldás, mert ezáltal egyetlen méreten kívüli vagy törött raklap sem végzi fahulladékként, ugyanakkor az előállított termék az újéval azonos minősége mellett olcsóbb is.

Hogyan készül az újrahasznos raklap?

Konkrétan: a hazánkba érkező szabványon kívüli raklapokat oly módon alakítjuk át, hogy EU-konformak legyenek, illetve a tényleges hulladékból faaprítékot készítünk.

Így nálunk „semmi sem vész el, csak átalakul”, mert mi hatékony termeléssel támogatjuk a zöldebb környezetet, a környezet védelmét és az élhetőbb világot.

Az újrahasznos az Ön hasznára is van!

A nálunk elérhető zöldebb megoldással Ön nem csupán azért nyugodhat meg, mert mindent megtett a fenntartható jövő érdekében, hanem már a jelenben is a gazdaságosabb lehetőséget választotta.

Az „újrahasznos” raklap minősége megegyezik az újéval. Gyártási módjának, a felhasznált alapanyagnak köszönhetően azonban olcsóbban tudjuk adni Önnek.

Mindig elérhető, széles választék

Ha raklapra van szüksége, forduljon hozzánk, mert:

  • állandó készletünk van, teljes választékkal, így gyorsan kiszolgáljuk
  • termékeink minősége kiváló színvonalú, ugyanakkor egyutas és EUR raklapjaink olcsóbbak az új raklapoknál
  • UIC-EUR és egyutas raklapok mellett egyedi méretű raklapok gyártását is készséggel vállaljuk

Válasszon kínálatunkból!

Ha nincs raklapja, mi azonnal adunk – szabványosat vagy egyedit, garantáltan minőségit, jó árban. Folyamatosan az Ön rendelkezésére álló kínálatunkban szerepel:

  • szabvány EUR raklapok (UIC-EUR raklapok): tömör fából készült, 25kg tömegű, masszív, 800x1200 mm méretű, akár 1300kg-ig is terhelhető paletták
  • egyutas raklapok: különböző méretekben, súlyban és terhelhetőségben elérhető paletták, amelyek nem egységes szabvány szerint készülnek, de az UIC-EUR raklapoknál olcsóbbak, mivel újrahasznosítással készülnek, ugyanakkor minőségben és terhelhetőségben vetekednek az új, EUR raklapokkal
  • egyedi méretű egyutas raklapok: nem külső szabványok, hanem az Ön egyedi igényei szerint készített paletták, amelyek bármilyen szükségletet ki tudnak elégíteni a szállítástól és a tárolástól a bútorkészítésig

Mi legyen a régivel?

Nem kell többé azzal foglalkoznia, hogy feleslegessé vált raklapjait hová dobja ki. Mi megszabadítjuk Önt a selejttől, hulladéktól: azon nyomban elszállítjuk Öntől a használhatatlanná vált raklapokat.

Selejtes, használhatatlan raklapjait, raklaphulladékát felvásároljuk, Ön pedig kiváló minőségű raklapokat vehet helyettük!

Minden az Ön igényei szerint – egy helyen

Használhatatlan raklapjait megvesszük Öntől, sérült raklapjait megjavítjuk, vagy kicseréljük épekre, méreten kívüli raklapjait európai szabvány szerintivé alakítjuk át.

Ha nekünk adja át fahulladékát, mi a törvénynek megfelelő hulladékkezelést biztosítunk, melyről hulladékkezelési engedélyünk alapján hasznosítói igazolást is adunk Önnek.

Hulladékáért fizetünk, és eltüntetjük a telepéről!

Raklapokkal kapcsolatos minden igényének kielégítése úgy gondoljuk, hogy alkalmassá tesz arra, hogy Ön minket, a P&P Budafok Kft.ot válassza.

Kérj ajánlatot céged számára!

Ők már újrahasznos raklapokat használnak, tőlünk:

LOG Plasticon Zrt.
Hunent Zrt.
Bioxol Kft.
Abacus Medicine Hungary Kft.
MEZ Crafts Hungary Kft.
British American Tobacco Magyarország Kft.
Duna Vitex Kft.
Aqualing Kft.
Sky-log Magyarország Kft.