Egyedi méretű raklapok gyártása!

Aki foglalkozott már raklapokkal, nagyon is jól tudhatja mennyire nem mindegy a vásárolt raklap mérete, a paraméterei. Lehet, hogy csak pár centiméteren múlik az, hogy beférjen a kívánt helyre, vagy alkalmas legyen az áru szállítására, tárolására. Ilyen esetben jönnek jól az általunk gyártott és forgalmazott egyedi méretű raklapok, melyeknél szóba se kerülhetnek a fent említett problémák.

Mely területeken használnak egyedi méretű raklapokat?

Talán sokan azt gondolnák, hogy az UIC-EUR raklaphoz hasonlóan csak a szállítás, logisztika területén terjedt el az egyedi raklapok használata. Ám az egyedi méretű raklapok kiválóan hasznosíthatóak például a raklapbútorok készítésére bútoriparban, borospalackok tárolására, az autógyártás során, sőt arra is volt már eset, hogy uránszállításhoz készítettünk egyedi méretű raklapokat.

Csupán elképzelése szabhat határt. A válasz tehát: bárhol és bárhogyan felhasználhatja.

Mik az egyedi méretű raklapok előnyei?Mérőszalag amivel lemérhetőek az egyedi méretű raklapok

Az egyedi raklapokhoz rendkívül kedvező áron juthat, mivel a raklap újrahasznosítás értelmében újrahasznosított anyagból készülnek. Annak ellenére, hogy jóval olcsóbb az új anyagból készült raklapoknál, terhelhetősége és használhatósága megegyezik azokéval, így olyan funkciókra használhatja az egyedi méretű raklapokat, amikre az újakat is használná.

Egyedi raklapok tervezéssel

Honlapunkon különböző méretű raklapok közül rendelhet, amennyiben nem szerepel a találati listán elképzelése, akkor is van megoldás. Ugyanis vállaljuk tervezéssel egybekötött egyedi méretű raklapok gyártását is, melynek keretében megtervezzük vagy egyedi rajz alapján is kivitelezzük a megrendelt raklapokat.

Küldje el egyedi igényeinek megfelelő elképzelését és munkatársunk felveszi Önnel a kapcsolatot!