Mitől jó egy logisztikai partner?

Mire figyelj a logisztikai partnered kiválasztásakor!

Így találod meg a tökéletes logisztikai partnered

Amikor a logisztikai partnerünket keressük célunk, hogy egy hosszú távú és megbízható céget találjunk. Ez azonban a mai piaci környezetben és az emberhiány miatt sokszor nagyobb kihívás, mint gondolnánk. Mi segítünk, hogy miként szúrd ki már az elején a problémás cégeket!

Szeretnénk már a cikk elején leszögezni, hogy kisebb arányban vannak azok, akik egyszerűen csak nem veszik komolyan vállalkozásukat, sok esetben külső tényezők hatására akadoznak a folyamatok. Azonban megbízóként szeretnénk, ha semmilyen folyamat nem akadna meg és a megrendelt terméket abban az időben és abban a minőségben kapnánk meg, amikorra ígérték. Megmutatjuk, hogy miről ismered fel, hogy rátaláltál új partneredre!

1, Biztos háttér és minőségi weboldal megjelenés

Kezdjük az elején. Mikor logisztikai partnerek után keresgélünk ajánlás után megyünk vagy a Google segítségét hívjuk. A rengeteg, akár fizetett találat közül nehéz eldönteni, hogy ki aki megbízható partnerünk lesz a jövőben. Így érdemes megfigyelni, hogy a weboldal összetétele megfelel-e a 21. század igényeinek. Ne felejtsük el ellenőrizni a feltüntetett cégadatokat, amely alapján már a kezdetek kezdetén utána tudunk járni a cégnek.

2, Referenciák

Ellenőrizzük le, hogy a cég milyen referenciákat tüntet fel. Természetesen bárki, bármit feltüntethet, azonban, ha a cégadatok, a nyilvánosan elérhető bevételi adatok is stimmelnek feltételezhetjük, hogy egy valóban komoly referenciákkal bíró cégről van szó.
Esetünkben láthatjuk, hogy együtt dolgozunk az OBI-val, a British American Tobacco-val vagy például a Abacus Medicine Kft.-vel.
Így bátran állíthatjuk, hogy megbízható referenciákkal rendelkezünk


3, Egyedi termékek

Amennyiben egy cégnél egyedi termékekkel találkozunk (esetünkben az újrahasznosított raklap) biztosak lehetünk benne, hogy a cég komoly erőfeszítéseket tesz a cégbe, pénzügyileg stabil és megfelelő kapacitással rendelkezik.

Tehát érdemes minden információt végig nézni amikor rábukkanunk egy cégnek a weboldalára, illetve a kapcsolatfelvétel folyamán is sok mindent megtudhatunk a hozzáállásból

Mi a raklapbudafok.hu-nál mindig arra törekszünk, hogy megfelelő kapacitással, minőségi szolgáltatást tudjunk nyújtani ügyfeleinknek.
Egyedi szolgáltatásainkkal különleges igényekkel rendelkező partnereinknek is tudunk segíteni, így érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, ha raklapra van szüksége!