Raklap kisokos – Minden, amit tudni akartál a raklapokról

Cikkünkben hasznos tudnivalókkal kedveskedünk a raklapvásárlás előtt állók számára!

Amikor raklapot keresünk akár cégként, akár magánszemélyként gondoljuk, hogy az első, ami szembe jön velünk megfelelő is lesz. Azonban, ha picit kutakodunk, azonnal rájövünk, hogy több típusú raklap van és jobb verziót is találhatunk igényeinkhez. Ez a cikk abban segít, hogy ne kelljen keresgélned, összeszedtük a raklaptípusokat, így biztos sikerül megtalálod a számodra megfelelőt!

Egyutas raklapok

Az egyutas raklapok költséghatékony megoldást nyújtanak az EUR raklapokhoz képest. Szerepük főként a szállítmányozásban van, flexibilis kialakításának köszönhetően különböző igényeket is kiszolgálnak, hiszen több méretben állnak rendelkezésre. Attól függően, hogy milyen célra szeretnék használni oldalunkon feltüntetésre került az adott raklap erőssége is, így mindenki el tudja dönteni, hogy számára melyik a legmegfelelőbb!

EUR raklapok

Az EUR raklap fogalma 2014 januárjától ismeretes, amikor a régebbi MÁV, ÖBB, HZ jelöléseket felváltotta az UIC-EUR raklapok. Mivel az egész unióban ez az elfogadott méret és kialakítás így Magyarországon is ez a legelterjedtebb. Tömör fából készülnek és 20-25 kg súlyukkal igazi nagypályások, teherbírásuk elérheti az akár 1300 kg-ot is, méretük 800x1200 mm. Népszerűségük nem véletlen, sokféleképpen felhasználható, minőségi raklapok.

Egyedi méretű egyutas raklapok

Tudjuk, hogy rengeteg, különleges igénye van cégeknek illetve magánszemélyeknek is, így lehetőséged van egyedi méretű, egyutas raklapokat is vásárolni tőlünk! Itt a teljes gyártás mi végezzük, így az egyedi igényeket a folyamat elejétől a végéig tudjuk kezelni.

Újrahasznosított raklapok

Újrahasznosított raklapok

Magyarországon egyedülálló módon újrahasznos raklapjainkkal kiemelkedünk a környezetvédelem terén. Mit is jelent pontosan az újrahasznosított raklap? A hibás, használt, megunt, sérült raklapokat különleges eljárásunk keretében újrahasznosítjuk új raklapként vagy faaprítékot készítünk belőle. Ennek köszönhetően nálunk semmilyen hulladék nem végzi szemétként, felhasználása környezettudatosan és hatékonyan működik.
Így ha már gondolkoztál azon hol érdemes leadni megunt raklapjaidat vedd fel velünk a kapcsolatot és biztos lehetsz benne, hogy a környezetet is támogatod vele a mellett, hogy természetesen anyagi javakkal is jár számodra a felvásárlás.