Raklapok - EUR, egyutas, egyedi raklapok | P&P Budafok Kft | P&P Budafok Kft.

Raklapok - EUR, egyutas, egyedi raklapok | P&P Budafok Kft

Szürke II. osztályú EUR raklap
Szürke II. osztályú EUR raklap

Tömeg: 20 kg

Terhelhetőség: 1 500 kg

600x800 mm egyutas raklap
600x800 mm egyutas raklap

Méret: 600x800 mm

Tömeg: 5 kg

1140x1140 mm egyutas raklapok
1140x1140 mm egyutas raklapok

Méret: 1140x1140 mm

Tömeg: 15 kg

Terhelhetőség: 1 000 kg

1150x1150 mm egyutas raklapok
1150x1150 mm egyutas raklapok

Méret: 1150x1150 mm

Tömeg: 15 kg

Keret/Fedlap
Keret/Fedlap

Méret: 800x1200 mm

Tömeg: 4 kg

Ők már újrahasznos raklapokat használnak, tőlünk:

Ave Gruppe
.A.S.A. Magyarország Kft.
BÖHLER-UDDEHOLM Hungary Kft.
Branaldi Kft.
Coca-Cola Company
OBI Hungary Retail Kft.
PICK SZEGED ZRT.
Recyclen Mûanyagfeldolgozó Kft.
Siemens Zrt.
TESCO-GLOBAL Áruházak Zrt.
PPG Trilak Kft.

Raklapvásárlás előtt áll, érdemes tisztában lenni azzal, milyen raklap típusok állnak rendelkezésre. Ezeket a kérdéseket érdemes végiggondolni választás előtt: Milyen teherbírású raklapra van szükségem? Mekkora méretű lenne ideális?

A P&P raklap Budafok segít eligazodni az egyes raklap típusok között, hogy biztosan megtalálja az Ön cége számára a megfelelőt.

Lássuk, milyen fajta raklapok közül lehet választani, és milyen szempontokat kell figyelembe venni, hogy eldönthesse alkalmas-e cége számára az adott típusú raklap.

Miért jók az egyutas raklapok?

Minőségben és teherbírásban is megközelítik a szabvány raklapokat, viszont nagy előnye, hogy egyedi méretben is rendelhető, így teljes mértékben az Ön vállalkozására lehet szabni. Terhelhetőségben és minőségben is megközelítik a EUR raklapokat, viszont árban a szabvány méretű raklapoknál olcsóbbak.

Mikor válassza az egyutas raklapokat? Amennyiben nincs szüksége arra, hogy standard, szabvány raklapokat használjon, vagy pedig szeretne egyedi méretű raklapot készíttetni.

EUR raklapok

Az EUR raklapok az Európai Raklapszövetség által elfogadott standard méretű rakodó lapok, amelyek a logisztikában a legelterjedtebbek. Mikor éri meg EUR raklapot vásárolni? Leginkább a nemzetközi szállítás esetén éri meg, viszont nagy előnye, hogy sok teherszállító autót már ezeknek a standard raklap méreteknek megfelelően alakítottak ki, így nem okoz logisztikai problémát a rakodás során. Európában, így Magyarországon is a legelterjedtebb típus az EUR raklap mind a vásárlók mind a gyártók szempontjából.

A szabvány raklapokkal együtt megjelentek a silány minőségű, gyenge másolatok, ezért fontos kellő figyelmet fordítani a védjegyekre.

Miért jók az újrahasznosított raklapok?

Újrahasznosított raklapok környezetbarát és költséghatékony megoldást nyújtanak a vállalatoknak. Az újrahasznosítás során a nem szabvány méretű raklapok átalakításra kerülnek. Technikai tulajdonságai azonosak egy új raklapéval, viszont jóval kedvezőbb áron lehet megvásárolni.